header header header

Hvad sælger vi?

Vi sælger abonnementer på alle vores produkter og har en fast ordning med løn + kommission.


Hvem sælger vi til?

Vi sælger til størstedelen af de danske skoler og til erhvervslivet: Vores kunder inkluderer kommunale og offentlige organisationer, store virksomheder og alle niveauer af uddannelsessystemet (fra offentlige og private grundskoler til gymnasier samt universiteter og voksenuddannelsescentre).


Hvordan ser vores hverdag ud?

Vi starter dagen med en kop kaffe, helst også noget kage og vores kick-off-møde. På dette møde fastlægger vi vores individuelle og fælles mål, og så starter vores dag sammen. Vi afslutter dagen med et lignende møde.


Hvad kan jeg forvente af salgsmiljøet?

80 procent af vores salg er opsøgende og foretages over telefon. Derfor er det vigtigt, at du har en god telefonstemme, og at du brænder for "jagten". Alle nyansatte får tildelt en telefonliste, som er en kombination af tidligere kunder, nye mulige kunder samt kunder, som vi gerne vil sælge ekstra services til. Efterhånden som vores salgskonsulenter oparbejder erfaring og skaber resultater, får de deres egen kundeportfolio, som de selv har ansvar for. Udover disse salgsopgaver får vores konsulenter ansvar for kundesupport og kunderelationsstyring (CRM).


Sidst, men ikke mindst: At vi har huset fuld af it-eksperter, giver os den fordel, at vores salgssystem er udviklet specielt til os og tilpasset vores ønsker. Det er nemt at bruge og fuldt udstyret med prøveperioder, tilbud, fakturaer og fornyelser, så du kun skal fokusere på salg.