header header header

Hardware og software

Vi vil gerne have, at du føler dig hjemme her hos Ordbogen.com. Derfor tager vi lige godt imod Mac-elskere, Linux-tilhængere og Windows-fans! Vi bruger typisk Vim-editoren, men også her er vi fleksible og imødekommer meget gerne dine præferencer.


Udvikling med fleksibilitet

Her hos Ordbogen.com går vi ind for en harmonisk kombination af frihed og ansvar.

Sammen med dit team får du lov til selvstændigt at afgøre, hvordan de enkelte opgaver skal løses. Vi arbejder også med mange forskellige teknologier: PHP, Python, CSS, JavaScript, JQuery, AngularJS, CoffeeScript, Qt, C++, Objective-C og Swift. Så uanset hvilken type kodesprog du foretrækker, kan du føle dig hjemme i vores IT-afdeling. Synes du, at OpenStack, Docker eller Jenkins lyder spændende? Så vil du elske vores udviklingsmiljø. Vi elsker Linux open source og er glade for at kunne give noget tilbage dertil.

Scrum

Scrum er en simpel metode til at sikre et effektivt samarbejde mellem teams i komplekse softwareprojekter. Vi elsker at bruge det, fordi det i høj grad øger vores produktivitet og minimerer forsinkelser, som ofte opstår i klassiske "vandfalds"-processer. Med Scrum kan vi let tilpasse os de hurtigt skiftende produktkrav og dermed producere et produkt, der opfylder vores evigt voksende forretningsmål til tiden.

Kanban

Som et supplement til Scrum bruger vi Kanban. Dette system stammer fra Toyotas produktion, hvor arbejderne ved samlebåndet brugte et "kanban" (som var et fysisk kort) til at illustrere forskellige trin i deres fremstillingsproces. Dette visuelle system gjorde det nemt for de forskellige hold at kommunikere indbyrdes, da man på denne måde hurtigt kunne se, hvor langt man var nået, og hvilke opgaver man manglede at løse. Vi elsker Kanban, fordi vi med det laver information, der ellers ville blive kommunikeret via ord, om til noget visuelt, som er slik for hjernen.