Digital Designer Trainee til virksomhed i stærk vækst

Om jobbet

Vi vokser og er nødt til at have øje for fremtiden, så vi søger en Digital Designer Trainee, som skal arbejde sammen med vores to udviklingsteams, der hver især udvikler og vedligeholder vores to store platforme.

Ordbogen.com er med mere end 2 millioner opslag om dagen Nordens største ordbogssite. Grammatip.com er Danmarks største sprog- og grammatiktræningsplatform og anvendes af hundredtusindvis af brugere i grundskole, gymnasier og voksenundervisning. Begge platforme er i kraftig vækst, og vi har mange spændende planer for fremtiden, der både betyder ny og bedre funktionalitet, bedre indhold og internationalisering.

Vi leder efter en person, som er parat til at tage en masse mindre opgaver på sig på vejen hen imod de større, mere konceptuelle opgaver. Samtidig skal du lære at anvende de redskaber, vi bruger, de metoder, vi arbejder efter, samt de løsninger, vi typisk stræber efter. Du vil i hverdagen skulle arbejde sammen med og lære af et stærkt team af tre digitale designere og fire UX-designere.

Du vil derfor skulle lære at:

  • anvende Adobe Creative Suite og Sketch

  • udarbejde digitale løsninger til web og apps

  • arbejde i et agilt setup

  • udvikle nye spændende koncepter i samarbejde med Product Owners, UX-designere og marketing.

Du har måske for nylig afsluttet en relevant uddannelse, eller du har på egen hånd opbygget stærke faglige kompetencer. Du vil lære, og er parat til at bruge tid og kræfter på det. Samtidig er du teamplayer og glad for at indgå i forpligtende samarbejder, og du kan lide at sparre med andre for at nå den bedste løsning. Det er vigtigt, at du er bidt af design, at du har gåpåmod og også kan arbejde selvstændigt.

I vores IT-afdeling er vi mere end 45 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter. Hierarkiet er fladt, og man har stor indflydelse på produkt og hverdag.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com. Det er en stor fordel, hvis vi med det samme kan se noget om dig, så send gerne information med om en eventuel portfolio. Du vil inden en eventuel samtale vil blive bedt om at bruge lidt tid på en lille opgave, som vil indgå i samtalen. Vi er midt i ferieperioden, så vi vil først fra uge 31 begynde at kalde ind til samtale.

Vi vil som start tilbyde dig en seks måneders kontrakt, som derefter, hvis du viser, at du både vil og kan, vil blive vekslet til en almindelig ansættelse. I tillæg til lønnen får du pensions- og sundhedsordning, og vi tilbyder frokostordning og masser af sociale aktiviteter.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.