Digital Designer til virksomhed i stærk vækst

Om jobbet

Vi er ikke meget for at indrømme det, men vi tog fejl … Vi har så travlt, at selvom vi har ansat to digitale designere det sidste halve år, så rækker det ikke.

Vi søger derfor endnu en dygtig Digital Designer, som skal arbejde sammen med vores to udviklingsteams, der hver udvikler og vedligeholder en af vores to store platforme.

Ordbogen.com er med mere end 2 millioner opslag om dagen Nordens største ordbogssite. Grammatip.com er Danmarks største sprog- og grammatiktræningsplatform og anvendes af hundredtusindvis af brugere i grundskole, gymnasier og voksenundervisning. Begge platforme er i kraftig vækst, og vi har mange spændende planer for fremtiden, der både betyder ny og bedre funktionalitet, bedre indhold og internationalisering.

Vi ønsker os derfor en ny kollega, der aktivt deltager i udviklingen, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar. Opgaverne rækker fra mindre features til store konceptuelle oplæg, som skal afprøves og testes. Du vil i hverdagen skulle arbejde sammen med et stærkt team af tre digitale designere, fire UX-designere og to PO’ere.

Vi ønsker derfor, at du ideelt set:

  • er erfaren bruger af Adobe Creative Suite

  • er erfaren bruger af Sketch eller lignende

  • kan udvikle digitale løsninger til både hjemmesider og apps

  • har erfaring med Motion Graphics.

Vi forventer, at du er en erfaren digital designer, som har minimum 3 års praktisk erfaring. Du kan både tænke konceptuelt og ideudvikle, og du kan omsætte ideerne hurtigt og effektivt til praktiske løsninger. Og så befinder du dig godt i en meget omskiftelig hverdag sammen med et dygtigt agilt team. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet sammen med udviklere, og forstår deres arbejdsmetoder, og formår at have det in mente, når du laver design.

Om du er selvlært eller højtuddannet, betyder ikke så meget for os, hvis bare du har fået det optimale ud af den vej, du har valgt. Det vigtigste er, at du er bidt af design, at din faglighed og praktiske erfaring er på plads, og at du formår at arbejde sammen med både PO’ere, UX’ere, udviklere samt salg og marketing.

I vores IT-afdeling er vi mere end 45 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter. Hierarkiet er fladt, og man har stor indflydelse på produkt og hverdag.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com. Det er en stor fordel, hvis vi med det samme kan se noget om dig, så send information med om din portfolio. Du skal også forvente, at du inden en eventuel samtale vil blive bedt om at bruge lidt tid på en lille opgave, som vil indgå i samtalen. Vi er midt i ferieperioden, så vi vil først fra uge 31 begynde at kalde ind til samtale.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning, og tilbyder frokostordning og masser af sociale aktiviteter.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.