Studentermedarbejder (dansk + fremmedsprog)

Om jobbet

Ordbogen A/S leder efter en skarp, kreativ og detaljeorienteret person til at arbejde i vores sprogcenter på deltid (10-12 timer pr. uge).
Krav til ansøgere:
 • Du skal mestre dansk flydende.
 • Du skal mestre engelsk eller tysk på et meget højt niveau.
 • Det er en stor fordel, hvis du mestrer et tredje sprog på over gymnasieniveau (fransk eller spansk).
 • Du har minimum et år tilbage af din universitetsuddannelse.
 • Du har et indgående kendskab til grammatikken på de sprog, du arbejder med, og du er skrap til detaljer.
 • Du er passioneret og elsker at gøre dit bedste.
 • Jobbet kræver ikke kendskab til specifikke programmer, men du færdes hjemmevant på både computer og internet.
Stillingen omfatter varetagelsen af en varieret vifte af opgaver: at skrive grammatikopgaver til vores produkt www.grammatip.com, redigere ordbogsartikler, yde sproglig kundesupport på chat, telefon og pr. e-mail primært på dansk men indimellem også på engelsk samt at læse korrektur på kollegers opgaver og tekster.
Arbejdstiderne er fleksible: Deltidsmedarbejdere har vagter søndag-torsdag mellem kl. 14 og 21.
Ansøgningsfrist: søndag d. 27/6 2021.
** BEMÆRK: Angiv venligst dine fremmedsproglige færdigheder ifølge CEFR (Common European Framework of Reference for Languages), som er en international standard for angivelse af fremmedsprogskompetencer. Hvis du ikke kender dit CEFR-niveau, kan du bruge denne korte test for en hurtig vurdering af dine færdigheder: http://www.languagelevel.com/ **

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
 • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
 • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
 • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
 • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.