Specialist i Linux til drift af datacenter, Private Cloud og netværk

Om jobbet

Vi søger en selvstændig og erfaren kollega til udvikling af vores IT-infrastruktur i samarbejde med vores nuværende DevOps-gruppe.

DevOps-gruppen står i dag for at sikre en stabil og driftsikker IT-infrastruktur for både medarbejdere og kunder. Vi har vores eget datacenter beliggende sammen med vores hovedkontor og en co-location i københavnsområdet, som benyttes til load sharing og fail-over for vores mest kritiske systemer. Alle systemer og teknologier er som udgangspunkt free-/open source, f.eks. Debian, Ansible, IPVS, Bird, SNMP og Dovecot eller selvskrevne både i C, C++, Python og PHP.

Vi ønsker os derfor en ny kollega, der aktivt præger udviklingen af disse teknologier og de værktøjer, virksomhedens medarbejdere og kunder har brug for i fremtiden. Det er vigtigt, at du er selvstændig og kan udtænke, fremvise, udvikle og derefter gennemføre projekter på egen hånd med støtte fra og vidensudveksling med den nuværende DevOps-gruppe.

Vores IT-infrastruktur dækker bredt helt fra små Cisco-switche i vores medarbejdernetværk til vores datacenter backbone i Juniper. Vores servere består af en god blanding af Dell, Supermicro og lidt HP, som alle stille og roligt bevæger sig ind i vores Private Cloud (OpenStack) som bare-metal eller Hypervisors. De fleste installationer og ændringer håndteres i dag via Ansible-playbooks.

Det bedste udgangspunkt for dig ville derfor være at kunne nikke ja til følgende prioriterede liste i højere til mindre grad:

  • Du kan selvstændigt styre og udvikle IT-infrastrukturprojekter.
  • Du arbejder med Linux på tekniker niveau.
  • Du kender til Ansible el. lignende værktøjer.
  • Du har styr på netværk, firewalls og routing.
  • Du bliver ikke skræmt af at skrive shell scripts.

Vi forventer generelt, at du er erfaren indenfor Linux samt projektstyring og har mindst 5 års praktisk erfaring. Du får ansvaret for at styre projekterne fra vugge til grav i samarbejdet med dine kollegaer. Du kan både tænke konceptuelt og ideudvikle, og du kan omsætte ideerne sikkert og stabilt i vores miljø. Du tænker på oppetid, prioritering og grundighed, når du arbejder. Samtidig befinder du dig godt i en hverdag med mange opgavetyper, hvor nogle kan løses på 5 minutter, og andre strækker sig over flere måneder med involvering fra resten af organisationen og specielt DevOps-gruppen.

I vores IT-afdeling er vi ca. 40 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com. Har du været del af et projekt, som du med rette kan være stolt af, så hører vi også meget gerne om dette.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pensionsordning, sundhedsordning og masser af sociale aktiviteter. Har du spørgsmål, så ring til vores driftschef Martin Gyde Poulsen på tlf. 39 99 20 34.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.