Junior Product Owner til ordbogen.com

Om jobbet

Vi søger en Junior Product Owner til vores Ordbogenteam. Ordbogen.com er med mere end 2 millioner opslag om dagen Nordens største ordbogssite. Siden januar 2020 har vi også ansvaret for Gyldendals digitale ordbøger, så vores samlede platform er under kraftig vækst.

Vi både vedligeholder og udvikler platformen under hensyntagen til vores mange brugere, og vi har spændende planer for fremtiden, der både betyder bedre funktionalitet og design og nye og mere målrettede services.

Der er tale om en opgave, hvor du vil få stor indflydelse på dagligdagen på et stort og dygtigt udviklingsteam. Vi arbejder med Scrum, så du skal sammen med vores PO vedligeholde og prioritere Product Backlog, du skal bistå med at afholde dailies, reviews, refinements m.m., du skal koordinere releaseplaner sammen med øvrige afdelinger i huset, sikre at vi får løst supportsager, og så skal du deltage i generel forretningsudvikling af ordbogen.com.

Du vil skulle lære meget nyt, men du bliver en del af et dygtigt team, hvor vi arbejder og lykkes sammen. Samtidig vil vi løbende hjælpe med uddannelse, både internt og eksternt, således at vi løbende klæder dig bedst muligt på til opgaven.

Profil:

  • Du har en nyligt afsluttet videregående uddannelse indenfor handel, økonomi, IT eller sprog og har gjort det godt.
  • Du har gode IT-kundskaber og ser dig selv arbejde aktivt med IT-udvikling.
  • Du er energisk og vedholdende.
  • Du er social og udadvendt og er teamplayer.
  • Du tænker kommercielt.
  • Du har sikkert også et aktivt liv, måske både i form af studiejob og fritidsinteresser.

Du skal kunne håndtere mange krav og forventninger fra både teammedlemmer, brugere og interessenter. Samtidig skal du kunne stå fast, når det er nødvendigt, men også udfordre status quo, når det er påkrævet. Og så befinder du dig godt i en meget omskiftelig hverdag, hvor vi løbende øver os på at blive dygtigere.

I vores IT-afdeling er vi mere end 40 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension og sundhedsordning, og vi har masser af sociale aktiviteter såsom fredagsbar, biografture, spilaftener m.m. Har du spørgsmål, så kontakt Alexandra Lindhardsen på ali@ordbogen.com.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.