Er du energisk og god til mennesker? Salgskonsulent søges!

Om jobbet

Ordbogen A/S er i stor vækst og har behov for flere salgskonsulenter. Kan du se dig selv i et job som salgskonsulent med egen kundeportefølje og frihed under ansvar i et ungt og dynamisk team? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med en flad organisationsstruktur, plads til diversitet, gode sociale arrangementer og med fokus på et godt arbejdsmiljø? I så fald bør du skynde dig at komme til tasterne og sende en ansøgning til os.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • At generere ny forretning i den danske undervisningssektor såvel som erhvervssegmentet.

 • At sikre kundernes udvikling hos Ordbogen A/S.

 • At skabe nysalg og mersalg.

 • Support i forbindelse med vores platforme.

 • Du har det fulde kundeansvar for din portefølje. Der er ikke tale om et telemarketingjob.

Salget vil primært fokusere på ordbøgerne fra Ordbogen.com, Gyldendals røde ordbøger samt Ordbogen A/S grammatikportal Grammatip.

Vi forestiller os derfor, at du:

 • er fuld af gåpåmod og er glad for at tale med mennesker.

 • kan bringe god energi til teamet.

 • er frisk og imødekommende.

 • gerne har erfaring med kundekontakt – det er dog ikke et krav.

 • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egen kundeportefølje.

 • kan lide at være social og er god til at samarbejde.

 • er klar på at blive udfordret og være med til at udvikle en virksomhed i kontinuerlig vækst.

Vi tilbyder

Et job i et ungt og dynamisk team, hvor tonen er sjov og uformel blandt kolleger, men hvor det forventes, at der ageres professionelt i kontakten med kunder. Du kan desuden forvente at blive en del af en kultur, hvor mennesket er i fokus, og hvor din trivsel og faglige såvel som personlige udvikling er vigtig for os. Du kan derfor se frem til at indgå i et team med plads til sparring med kolleger såvel som med nærmeste leder.

Lær os at kende: https://careers.ordbogen.com/sales.php

Vi afholder samtaler løbende med henblik på opstart hurtigst muligt og gerne senest juni 2021.

Hvem er vi?

Vi er en værdibaseret virksomhed, hvor troværdighed, gensidig respekt, empati og viljen til at vinde er i højsædet. Derudover er vi en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
 • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
 • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
 • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
 • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.