Controller til administrationsafdelingen

Om jobbet

Vi søger en fuldtidscontroller til en spændende og udfordrende stilling i en uformel organisation. Vi er inde i en ekspansiv udvikling, og vi søger derfor en controller, der har både faglig og praktisk erfaring fra en regnskabsafdeling, og som kan hjælpe os med de forskelligartede opgaver i afdelingen. Du bliver en del af et team på foreløbig 4 medarbejdere, der sammen skal sikre et retvisende regnskab og medvirke til en fortsat udvikling af rapportering til ledelsen og bestyrelsen.

Du refererer til administrationschefen.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne er mangeartede, og vi søger en person, der kan og vil favne de mange forskelligartede opgaver, der ligger i en administrationsafdeling – fra det enkelte bilag til det færdige regnskab.

Opgaverne er ikke nødvendigvis faste, men omhandler de normale regnskabsfunktioner, der findes i en administrationsafdeling, og vi forventer derfor, at du hurtigt kan sætte dig ind i de forskellige opgaver, procedurer og principper vi arbejder ud fra, samt hurtigt kan danne dig et overblik og samtidig være villig til at hjælpe med de forskellige opgaver i teamet.

Du vil endvidere få en vigtig rolle med at blive bindeleddet mellem teamet, sælgerne og det øvrige personale, hvor vi skal have styrket processerne.

Da stillingen er ny, vil du i høj grad selv være med til at udforme dens indhold.

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en god teoretisk uddannelse på akademiniveau eller højere, suppleret med minimum 5 års praktisk erfaring inden for nævnte opgaver.

Godt kendskab til C5 og MS Office.

Engelsk på forhandlingsniveau og kendskab til tysk er ønskeligt.

Personlige kvalifikationer

Du har en praktisk og forretningsmæssig indstilling til jobbet. Du er analytisk og systematisk og formår at samarbejde bredt, både i teamet og i forhold til kunder og kolleger. Du trives i et til tider travlt og hektisk arbejdsmiljø, hvor deadlines er en naturlig del af hverdagen.

For rette person vil der være gode udviklingsmuligheder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling på 37 timer om ugen, ekskl. ½ times daglig frokost, fordelt på alle hverdage i tidsrummet mellem kl. 07.30 og kl. 15.30 eller efter aftale.

Gode kolleger og mulighed for at deltage i frokost- og frugtordning og de mange arrangementer, der udbydes. God oplæring, så du bliver klædt godt på til stillingen.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com.

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og vil gerne have din ansøgning senest 30. maj 2021.

Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrationschef Marianne Walther på telefon 4692 9016.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.