Digital Designer til sprogplatform i kraftig vækst

Om jobbet

Vi søger en erfaren Digital Designer til vores team hos grammatip.com. Grammatip.com, som er en del af Ordbogen A/S, er Danmarks største sprog- og grammatik træningsplatform, og anvendes af hundredtusindvis af brugere i grundskolen, gymnasierne og voksenundervisning. Grammatip er i kraftig vækst, og vi har mange spændende planer for fremtiden, der både betyder bedre funktionalitet, bedre indhold og internationalisering.

Vi søger derfor en ny kollega, der aktivt deltager i udviklingen, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar. Vi skal både vedligeholde og udvikle under hensyntagen til vores mange brugere. Teamet er præget af godt sammenhold, høj faglighed, drive og masser af godt humør, og det vil vi gerne have mere af.

Vi ønsker derfor, at du:

  • er erfaren bruger af Adobe Creative Suite

  • er rutineret bruger i Sketch

  • skal kunne udvikle digitale løsninger til både hjemmesider og apps

  • gerne må have erfaring med animationer

  • skal kunne lave og opsætte trykt materiale.

Vi forventer, at du er en erfaren digital designer, som har minimum 3 års praktisk erfaring. Du kan både tænke konceptuelt og ideudvikle, og du kan omsætte ideerne hurtigt og effektivt til praktiske løsninger. Og så befinder du dig godt i en meget omskiftelig hverdag sammen med et dygtigt agilt team. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet sammen med udviklere, og forstår deres arbejdsmetoder, og formår at have det i mente, når du laver design.

Om du er selvlært eller højtuddannet, betyder ikke så meget for os, hvis bare du har fået det optimale ud af den vej, du har valgt. Det vigtigste er, at du er bidt af design, at din faglighed og praktiske erfaring er på plads, og at du formår at arbejde sammen med både PO’ere, UX’ere, udviklere samt salg og marketing.

I vores IT-afdeling er vi mere end 40 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil gerne faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com. Det er en stor fordel, hvis vi med det samme kan se noget om dig, så send information med om din portfolio. Du skal forvente, at du inden en eventuel samtale vil blive bedt om at bruge lidt tid på en lille opgave, som vil indgå i samtalen.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension, sundhedsordning og masser af sociale aktiviteter. Har du spørgsmål, så skriv til Alexandra Lindhardsen på ali@ordbogen.com.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.