Sælger til Ordbogen A/S - studenterjob

Om jobbet

Ordbogen A/S er en markedsledende IT-virksomhed med internationale perspektiver og en fantastisk salgsafdeling. Vi vækster stadig og har brug for at udvide vores salgsorganisation.

Vores nyligt etablerede erhvervssalgsteam har fart på. Derfor har vi behov for 2-3 salgsprofiler, som har mod på at sidde på Ordbogen i ca. 10-15 timer pr. uge og kontakte kunder på det danske erhvervsmarked.

Arbejdsopgaven består udelukkende i at generere ny forretning via telefon og mail til det danske erhvervsliv. Du råder over en samlet produktportefølje af ordbøger fra både Ordbogen.com og Politiken samt de røde ordbøger fra Gyldendal.

Du vil blive mødt med forventninger om at skabe resultater, men samtidig med alle rammer for at nå i mål. Din indsats belønnes, og dine ideer føres ud i livet. Der er kort fra tanke til handling, og der vil være god sparring med kollegaer og ledelse i hele den kommercielle afdeling.

Vi søger en salgsprofil med højt drive og energiniveau. Som person er du resultatorienteret, ihærdig og selvstændig, ligesom det er vigtigt at være robust og ikke mindst sulten. Vores salgsafdeling er præget af en sjov og uformel tone, men med fokus på præstationer.

Hvis du skal være en del af teamet, så send os en ansøgning og fortæl os, hvorfor netop du er den helt rigtige til jobbet.

Vi afholder samtaler løbende med henblik på opstart hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

God fast grundløn, samt provision med meget højt til loftet.

Hos Ordbogen A/S fokuserer vi på medarbejdertrivsel samt personlig og faglig udvikling. Her er et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor mennesket er i centrum.

Vi er en værdibaseret virksomhed, hvor troværdighed, gensidig respekt, empati og viljen til at vinde er i højsædet.

Vi tilbyder et spændende internationalt job i vores virksomhed. Vi har en fri omgangstone og et ambitiøst samarbejde inden for faste rammer. Vi har vores egen onboarding-politik, hvor du vil følge et introduktionsforløb og få en grundig indføring i virksomheden og dens strategier, så du kan løse de stillede opgaver på et højt fagligt niveau.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.