Eventkoordinator hos Ordbogen A/S (studentermedarbejder)

Om jobbet

Om jobbet

Ordbogen.com søger en studentermedarbejder til gennemsnitligt ca. 10 timers arbejde om ugen. Din primære opgave vil være at stå for planlægning og afvikling af interne medarbejderevents såsom bowlingture, udflugter, foredrag, fester mv. Du skal ramme bredt og stå for arrangementer til en bred vifte af interesser. Det er dig, der har fingeren på pulsen og sørger for, at medarbejderne får en på opleveren. Ud over eventkoordinatorjobbet vil du indgå i virksomhedens festudvalg og hjælpe til med planlægning af sommerfest, julefrokost, deltagelse i Eventyrløbet og DHL-stafet. Derudover vil der være en række ad hoc-opgaver vedrørende andre projekter, der skal løses.

I jobbet har du stor mulighed for selvstændighed og ansvar. Vi forventer derfor, at du arbejder struktureret og effektivt. Til daglig hører du under marketingafdelingen, hvor du vil få oplæring i jobbet og sparre med den nuværende eventkoordinator, som til sommer flytter til Berlin i forbindelse med studierne.

Om dig

Vi regner med, at du er studerende og har tid og lyst til at sidde på kontoret 1-2 gange om ugen og arbejde med planlægning af events. Din uddannelse er ikke afgørende for stillingen, men gode koordinerings-, planlægnings- og kommunikationsevner er vigtige. Det er ligeledes vigtigt, at du har mulighed for at deltage i størstedelen af de events, du planlægger, for at sikre ordentlig afvikling. Vær opmærksom på, at der vil være events om aftenen og i nogle weekender.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning til os senest 4. juni 2020.

Forventet start: Hurtigst muligt.

Vi tilbyder

Hos Ordbogen A/S fokuserer vi på medarbejdertrivsel, personlig og faglig udvikling. Her er et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor mennesket er i centrum.

Vi er en værdibaseret virksomhed, hvor troværdighed, gensidig respekt, empati og viljen til at vinde er i højsædet.

Vi tilbyder et spændende internationalt job i vores virksomhed. Vi har en fri omgangstone og et ambitiøst samarbejde inden for faste rammer. Vi har vores egen onboarding-politik, hvor du vil følge et introduktionsforløb og få en grundig indføring i virksomheden og dens strategier, så du kan løse de stillede opgaver på et højt fagligt niveau.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.