Digital Designer Praktikant

Om jobbet

Er du kreativ og klar på nye udfordringer?

Vi leder efter en digital design praktikant der kan hjælpe vores team med daglige grafiske opgaver indenfor webdesign. Du vil i hverdagen skulle arbejde sammen med et stærkt team bestående af tre digitale designere og to UX-designere.

Vi er et in-house design team. For dig betyder det, at du får lov at arbejde i dybden med dine projekter, som typisk ikke er præget af stramme deadlines. Vi arbejder i Figma og vi har et fedt design system som du skal arbejde ud fra. Du kommer eksempelvis til at udarbejde digitale løsninger til web og apps, og vil eventuelt skulle fremvise dine løsninger for brugere.

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, eller at du på egen hånd har opbygget stærke faglige kompetencer. Du vil lære, og er parat til at bruge tid og kræfter på det. Samtidig er du teamplayer og glad for at indgå i forpligtende samarbejder, og du kan lide at sparre med andre for at nå den bedste løsning. Det er vigtigt, at du er bidt af design, at du har gåpåmod og også kan arbejde selvstændigt.

Søg stillingen

Praktikperioden er ulønnet, og vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi kunne rigtig godt tænke os at se din portefølje eller eksempler på dit arbejde, så tilføj gerne dette til din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en innovativ højteknologisk IT- og EdTech-virksomhed med over 80 medarbejdere på vores hovedsæde i Odense. Vi har vundet 9 gazeller og har endnu flere bolde i luften! Hvert år foretager vores brugere flere hundrede millioner opslag i vores online ordbøger, og skoleelever løser over 50 millioner opgaver på vores digitale undervisningsportal, grammatip.com. Vi er de største i Skandinavien, og vi har fart på. Vi kombinerer vores passion for sprog med et banebrydende arbejde med big data og machine learning til konstant at udvide mulighederne for at hjælpe vores brugere, uanset hvem de er, hvor de er, og hvad de laver.

Vores produkter inkluderer:

Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsplatform, som i dag omfatter over 150 forskellige ordbøger fra en lang række forlag. Således er både Politikens ordbøger og Gyldendals røde ordbøger i dag en del af vores ordbogsunivers.

Abc.ordbogen.com – vores nyeste platform, der med ordbogen.com’s velkendte indhold er skræddersyet til de danske skoleelevers timer i dansk, engelsk, tysk, fransk og spansk.

Lemma.com – den internationale version af ordbogen.com

Grammatip.com – vores digitale læringsplatform til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.

Grammatip.de – vores digitale læringsplatform til de tyske skoler fra 5.-7. klasse i faget tysk og DaZ (tysk som andet sprog).

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi behandler alle forskelligt for at behandle dem ens. Vi spiser en masse kage, holder de fedeste fredagsbarer og finder altid en anledning til at hylde hinandens sejre. Det betyder meget for os, at der er balance mellem arbejde og privatliv. Desuden vægter vi efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprogressource. Skal du med?
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.