Kundeservicemedarbejder m. it-kompetencer

Om jobbet

Velkommen til Ordbogen A/S’ salgs- og serviceafdeling

Du vil være en del af vores salgs- og serviceafdeling, som står for kontakten til vores kunder på både privat-, erhvervs- og skolemarkedet.

Som kundeservicemedarbejder spiller du en vigtig rolle hos os:

 • Du er god til kommunikation og har tålmodighed.

 • Du skaber tryghed og hjælper vores kunder.

 • Du støtter op om salgs- og serviceafdelingens arbejde.

 • Du samarbejder godt med it-afdelingen for at udbedre fejl og mangler.

 • Du prioriterer og organiserer dine opgaver løbende og har øje på bolden.

Vi ønsker os en ny kollega, der aktivt deltager i udviklingen af vores kundeservice, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar. Du vil over tid have mulighed for at præge stillingens indhold, og der vil være rig mulighed for at udvikle og vedligeholde dine kompetencer.

For at få succes i denne stilling skal du have:

 • generelle it-kompetencer og teknisk forståelse for Windows og Mac

 • viden om brug og opdatering af og plugins i browsere som Firefox, Edge og Chrome

 • kendskab til installation af desktop-programmer via Windows Store, Apple Store og MSI

 • kendskab til brug af apps og appstores på både Android og iOS.

Der vil være mulighed for at modtage oplæring i de forskellige områder, men et rimeligt niveau af it-kompetencer på forhånd er en forudsætning.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

 • kundesupport via chat, e-mail, telefon og fjernskrivebord

 • sagshåndteringssystemer.

Kom og vær med i Skandinaviens største EdTech-virksomhed

Hos Ordbogen A/S er vi 100 engagerede medarbejdere, som arbejder med alt fra salg, service og marketing til it, økonomi og sprog.

Du vil få rig mulighed for at frigøre dit fulde potentiale i et dynamisk, mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø. Vi vil faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Om du er selvlært eller højtuddannet, betyder ikke så meget for os, hvis bare du har fået det optimale ud af den vej, du har valgt. Det vigtigste er, at du elsker at yde kundesupport og ønsker at arbejde sammen dit team og it-afdelingen for at sikre den bedste oplevelse for vores kunder.

Skab din fremtid med os

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension, sundhedsordning og masser af sociale aktiviteter.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en innovativ højteknologisk IT- og EdTech-virksomhed med over 100 medarbejdere på vores hovedsæde i Odense. Vi har vundet 9 gazeller og har endnu flere bolde i luften! Hvert år foretager vores brugere flere hundrede millioner opslag i vores online ordbøger, og skoleelever løser over 50 millioner opgaver på vores digitale undervisningsportal, grammatip.com. Vi er de største i Skandinavien, og vi har fart på. Med vores skarpe internationale profil er målet at være tilgængelige over hele verden. Vi kombinerer vores passion for sprog med et banebrydende arbejde med big data og machine learning til konstant at udvide mulighederne for at hjælpe vores brugere, uanset hvem de er, hvor de er, og hvad de laver.

Vores produkter inkluderer:

Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsplatform, som i dag omfatter over 130 forskellige ordbøger fra en lang række forlag. Således er både Politikens ordbøger og Gyldendals røde ordbøger i dag en del af vores ordbogsunivers.

Abc.ordbogen.com – vores nyeste platform, der med ordbogen.com’s velkendte indhold er skræddersyet til de danske skoleelevers timer i dansk, engelsk, tysk, fransk og spansk.

Lemma.com – den internationale version af ordbogen.com

Grammatip.com – vores digitale læringsplatform til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.

Grammatip.de – vores digitale læringsplatform til de tyske skoler fra 5.-12. klasse i faget tysk.

Write Assistant – vores intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset modersmål.

SmartComplete - vores funktion, der hjælper dig med at finde det rigtige ord i ordbøgerne, endnu hurtigere og med færre klik, også når du ikke helt ved, hvordan ordet skal staves.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi behandler alle forskelligt for at behandle dem ens. Vi spiser en masse kage, holder de fedeste fredagsbarer og finder altid en anledning til at hylde hinandens sejre. Det betyder meget for os, at der er balance mellem arbejde og privatliv. Desuden vægter vi efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprogressource. Skal du med?
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.