PHP-udviklere

Om jobbet

Til vores IT-afdeling i Odense søger vi PHP-udviklere, der skal være del af vores driftsteam, som arbejder med vores intranet, ordbogsværktøjer og salgssystem. Vi håber, du vil være med på rejsen!

Vi ønsker os nye kollegaer, der aktivt deltager i udviklingen af vores produkter, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar.

Vi arbejder med objektorienteret PHP og JavaScript, og vi ønsker derfor, at du:

 • kan PHP på rygraden
 • har styr på objektorienteret programmering
 • er erfaren bruger af MySQL
 • er dygtig til JavaScript og HTML
 • tænker på sikkerhed og validering, når du arbejder
 • kan opbygge CRUD værktøjer

Det vil også være en fordel, hvis du er vant til:

 • VueJS
 • Laravel / Lumen
 • Git
 • Grundlæggende linux / terminal
 • Bootstrap
 • Scripts / Cronjobs

I vores IT-afdeling er vi mere end 50 engagerede mennesker, som arbejder med alt fra udvikling og design til drift og projektledelse. Vi vil faglig og personlig udvikling, vi vil have det sjovt, og vi vil udvikle succesfulde produkter.

Om du er selvlært eller højtuddannet, frontend- eller backendudvikler, betyder ikke så meget for os, hvis bare du har fået det optimale ud af den vej, du har valgt. Det vigtigste er, at du elsker at kode, forstår, hvorfor din kode virker, og ønsker at arbejde sammen med et dygtigt team, hvor der både er mulighed for at lære og for at lære fra sig.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com. Det er en stor fordel, hvis vi med det samme kan se, hvor god du er til at kode, så send gerne et link til din Github, Bitbucket eller lignende. Har du været del af et projekt, som du med rette kan være stolt af, så hører vi også meget gerne om dette.

Vi giver dig løn efter kvalifikationer, frokostordning, pension, sundhedsordning og masser af sociale aktiviteter. Har du spørgsmål, så ring til CTO Martin Gyde Poulsen på tlf. 28 60 25 41.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en innovativ højteknologisk IT- og EdTech-virksomhed med over 100 medarbejdere på vores hovedsæde i Odense. Vi har vundet 9 gazeller og har endnu flere bolde i luften! Hvert år foretager vores brugere flere hundrede millioner opslag i vores online ordbøger, og skoleelever løser over 50 millioner opgaver på vores digitale undervisningsportal, grammatip.com. Vi er de største i Skandinavien, og vi har fart på. Med vores skarpe internationale profil er målet at være tilgængelige over hele verden. Vi kombinerer vores passion for sprog med et banebrydende arbejde med big data og machine learning til konstant at udvide mulighederne for at hjælpe vores brugere, uanset hvem de er, hvor de er, og hvad de laver.

Vores produkter inkluderer:

Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsplatform, som i dag omfatter over 130 forskellige ordbøger fra en lang række forlag. Således er både Politikens ordbøger og Gyldendals røde ordbøger i dag en del af vores ordbogsunivers.

Abc.ordbogen.com – vores nyeste platform, der med ordbogen.com’s velkendte indhold er skræddersyet til de danske skoleelevers timer i dansk, engelsk, tysk, fransk og spansk.

Lemma.com – den internationale version af ordbogen.com

Grammatip.com – vores digitale læringsplatform til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.

Grammatip.de – vores digitale læringsplatform til de tyske skoler fra 5.-12. klasse i faget tysk.

Write Assistant – vores intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset modersmål.

SmartComplete - vores funktion, der hjælper dig med at finde det rigtige ord i ordbøgerne, endnu hurtigere og med færre klik, også når du ikke helt ved, hvordan ordet skal staves.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi behandler alle forskelligt for at behandle dem ens. Vi spiser en masse kage, holder de fedeste fredagsbarer og finder altid en anledning til at hylde hinandens sejre. Det betyder meget for os, at der er balance mellem arbejde og privatliv. Desuden vægter vi efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprogressource. Skal du med?
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.