Studentermedarbejder til marketing

Om jobbet

Om jobbet

Ordbogen A/S søger en studentermedarbejder til gennemsnitligt 15 timers arbejde om ugen. Din primære opgave vil være at understøtte marketingaktiviteter, herunder salgskampagner, SoMe og en lang række forskelligartede marketingtiltag.

I jobbet har du stor mulighed for selvstændighed og ansvar. Vi forventer derfor, at du arbejder struktureret og effektivt. Til daglig hører du under marketingafdelingen, hvor du vil få oplæring i jobbet og sparre med de nuværende medarbejdere.

Om dig

Vi regner med, at du er studerende og har tid og lyst til at være på kontoret 1-2 gange om ugen og arbejde med marketing. Vi forestiller os at du har erfaring men med Adobe pakken, marketing, SoMe eller andet relevant vil være at foretrække. Det vil være en fordel, at du har tillagt dig erfaringer inden for SoMe-kanaler og meget gerne grafiske værktøjer. En baggrund som multimedie designer eller tilsvarende vil være en fordel. Det er ligeledes vigtigt, at du har lyst til at blive en del af Ordbogenfamilien. Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning til os hurtigst muligt.

Forventet start: 1. september 2020

Vi tilbyder

Hos Ordbogen A/S fokuserer vi på medarbejdertrivsel, personlig og faglig udvikling. Her er et rart og uformelt arbejdsmiljø, hvor mennesket er i centrum.

Vi er en værdibaseret virksomhed, hvor troværdighed, gensidig respekt, empati og viljen til at vinde er i højsædet.

Vi tilbyder et spændende internationalt job i vores virksomhed. Vi har en fri omgangstone og et ambitiøst samarbejde inden for faste rammer. Vi har vores egen onboarding-politik, hvor du vil følge et introduktionsforløb og få en grundig indføring i virksomheden og dens strategier, så du kan løse de stillede opgaver på et højt fagligt niveau.

Hvem er du?

Du har noget helt specielt - en sprudlende personlighed, der er svær at beskrive. Du har talent. Du har det drive, der skal til for at få succes. Du elsker den virksomhed, du arbejder for. Du bliver bedre dag for dag. Du elsker at være en del af et team. Du er kvalitetsbevidst og resultatdrevet.

Hvem er vi?

Vi er en ung, innovativ og visionær IT-virksomhed med speciale inden for oversættelse og læring. Vi holder til i Odense og er ca. 100 medarbejdere. Vi vokser hele tiden og har vundet 8 gazellepriser. Vi har mere end 1 million brugere på vores portaler. Vores produkter inkluderer:
  • Ordbogen.com – vores flagskib, Danmarks største ordbogsside, som i dag omfatter over 60 forskellige ordbøger
  • Lemma.com – den internationale version af Ordbogen.com
  • Grammatip.com – vores online træningsside til undervisning i dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik og dansk stavning og læsning for danske skolebørn samt dansk for voksne kursister og udlændinge.
  • Write Assistant – vores nye intelligente skriveværktøj, der hjælper brugeren med at skrive hurtigere og bedre engelsk, uanset brugerens modersmål.
Inden for husets fire vægge føler vi os som én stor og fantastisk familie. Vi har den opfindsomhed og fleksibilitet, der kendetegner en iværksættervirksomhed. Vi er pionerer inden for balancen mellem arbejde og privatliv. Vi vægter efteruddannelse og plads til personlig udvikling for vores medarbejdere. Vi vokser og udvider selv hele tiden. Vores mål er at erobre verden og blive dens foretrukne sprog- og oversættelsesværktøj.
 

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik og cookiepoltik.